fbpx

maximising natural daylight

Feeling the refreshing touch of breezes on your skin, the sound of rain falling, or the winters sun on your feet. All these elements heighten your senses and create a less stressful workspace.

The Human Spaces report 2015 indicates that, in the Netherlands, workers are happiest when near natural light, green spaces and views of trees.

Oatley House, designed by Noho Architecture, constructed by Matt Build, photography by The Guthrie Project. Occupying the land of the Bidjigal People of the Dharug Nation.

Published by noho architecture

noho architecture has offices in Sydney and Brisbane. Our studio works primarily in residential projects or varying scales, with an inherent focus on sustainable design + pre-fabrication. The studio was founded by architect Justine Money. Justine holds over 15 years experience in architecture.

Leave a Reply